Bungalow en woonpods ontwerpen

Bungalow
Bungalow 2

modernjaren dertig
Misschien denkt u aan helemaal gelijkvloerse, levensloopbestendige woning met weinig onderhoud. 

Ruime en eigenzinnige bungalow woonpods
Kiest u een bungalow of pod dan bepalen we samen grootte, indeling en architectuur. Om u te inspireren, tekenden wij een bungalow en een woonpod. In onze voorbeelden geven de zwarte geveldelen en robuuste vormgeving de moderne woning een stoere uitstraling, de tot de vloer lopende ramen brengen haar buiten bijna bij u binnen. Bakstenen gevels, plantenbakken en grote dakoverstekken kenmerken natuurlijk de bungalow in jarendertigstijl. In de grote garage kunt u veel opbergen.

 

Bungalow: moderne woonpod

moderne woonpod  Bungalow

Pod bouwen
Woonpods worden gebouwd in een fabriek met hoogwaardige materialen en slimme technieken en altijd in droge omstandigheden.
Als de woonpods klaar zijn worden ze per vrachtwagen getransporteerd naar uw perceel en geplaatst met een kraan, direct gebruiksklaar.
Omdat de pods vervoerd worden over de weg zijn de afmetingen beperkt tot 12 meter lang, 4 meter breed met een plafondhoogte van 2,6 meter.
Het ontwerp, de bouw en de plaatsing zijn perfect op elkaar afgestemd. Voor de bouw en montage werken wij samen met Ferox Outdoor, leverancier van NEDPOD.

Gebruiksoppervlakte: 48 m2
inhoud: 160 m3
vanaf prijs: 85.000,- euro

Bungalow: jaren dertig

jaren dertig Bungalow
Gebruiksoppervlakte: 94,6 m2
inhoud: 346 m3