Mansardekap woning bouwen

mansardekap traditioneel
mansardekap schuurwoning

Type G
Vindt u een verdieping genoeg, maar wilt u deze ruimte wel optimaal benutten? Zodat u beiden een riante werkkamer heeft? Of ruime slaapkamers voor uw opgroeiende kinderen? 

Mansardekap woning met stahoogte op zolder
Kiest u een mansardedakwoning, dan bepalen we samen de grootte, indeling en architectuur. Om u te inspireren, tekenden wij twee mansardekapwoningen met een groot woonoppervlakte. Onze voorbeelden tonen twee uitersten. De eerste woning oogt klassiek met haar gemetselde donkere baksteen, houten daklijsten en strak in het gelid staande ramen, de schuurwoning is speelser door de houten delen en tot de vloer lopende raampuien met luiken. Beide woningen hebben door de mansardekap veel bruikbare ruimte op de eerste verdieping.

Ruim, comfortabel, duurzaam wonen

Als u een mansardekapwoning laat ontwerpen door ons, bouwt u een grote, comfortabele, goed geisoleerde, duurzame, vrijstaande woning. De woning voldoet aan alle normen en veiligheidseisen van nu. Natuurlijk is de woning ook geschikt voor een gezin met kinderen. Ook in een woning met verdiepingen kunt u tegenwoordig langer blijven wonen. Er zijn tegenwoordig veel mooi vormgegeven voorzieningen die u tijdelijk of permanent kunt inzetten.

Mansardekap: type G

type G Mansardekap
Gebruiksoppervlakte: 113,0 m2
inhoud: 440 m3
Vanaf prijs: €185.000,-
Technische omschrijving:-download-