Zadeldak woning bouwen

Zadeldak
Zadeldak modern

Type CType D
Droomt u al heel lang van een vrijstaande woning? Komen in die droom streekeigen bouwstijlen voor? En heeft u nu de mogelijkheid? 

Streekeigen of eigenzinnige zadeldakwoning
Kiest u een zadeldakwoning, dan bepalen we samen de grootte, indeling en architectuur. Om u te inspireren, ontwierpen wij twee zadeldakwoningen. De eerste is een traditionele, voor West-Friezen herkenbare woning die geborgenheid uitstraalt. Prachtige, houten goten met neuslijsten, gootklossen en schuiframen zijn enkele details van deze streekeigen woning. De eigenzinnige variant heeft een moderne, maar toch warme uitstraling. De plint onder de Western Red Cedar gevelbekleding en de smalle hoge, robuuste bakstenen ramen in de topgevel maken dat de woning in de omgeving past en verrast.

Comfortabel, duurzaam en lang te bewonen
Als u een zadeldak woning door ons laat ontwerpen, bouwt u een comfortabele, goed geisoleerde, duurzame, vrijstaande woning met zonnepanelen op het dak. De woning voldoet aan alle normen en veiligheidseisen van nu. Ook in een woning met verdiepingen kunt u tegenwoordig lang blijven wonen. Als u bijvoorbeeld door een sportblessure een heup of knie zou breken, is het mogelijk tijdelijk een traplift te huren. Zou dit langer nodig zijn, dan kunt u een traplift kopen. Soms krijgt u daar een vergoeding voor. Ook drempels, toegangsdeuren en sanitair en dergelijke kunt u nu of later aanpassen.

Zadeldak: type C

type C Zadeldak
Gebruiksoppervlakte: 101,0 m2
inhoud: 415 m3
Vanaf prijs: €175.000,-
Technische omschrijving:-download-

Zadeldak: type D

type D Zadeldak
Gebruiksopppervlakte: 153 m2
inhoud: 530 m3
Vanaf prijs: €207.000,-
Technische omschrijving:-download-