Uitbreiding kantoor Klaver Makelaardij

Een perfecte locatie in Niedorp, ruimte genoeg en vlakbij een uitvalsweg. Maar een streng politbureau is nog geen uitnodigend makelaarskantoor met praktische werkruimten en trendy uitstraling.

Door voor de uitbreiding van dit pand hetzelfde materiaal, dezelfde kozijnen en afgeschuinde hoeken te gebruiken, lopen .. De hal waar het daglicht door de grote puien de hal binnenstroomt, verbindt de verschillende ruimten met elkaar.

De grote overstekken daar functioneren zomers als zonwering, terwijl ze ’s winters juist de zon toelaten omdat de zon dan laag staat.



Opdrachtgever: Klaver Makelaardij
Locatie: Nieuwe Niedorp
Inhoud: 700
Gebruiksoppervlak: 200
Bouwwijze: traditioneel
Aannemer: Jan Rood
Oplevering: 2008

  • kantoor uitbreiding
  • kantoor uitbreiding
  • kantoor uitbreiding
  • kantoor uitbreiding