Verbouw bungalow Nieuwe Niedorp

In een kleine, ruim opgezette nieuwbouwwijk aan lintdorp Nieuwe Niedorp staat deze gerestylede jarenzeventigbungalow.

Haar bewoners kiezen bewust voor de sobere lijnen van een woning uit deze vervlogen bouwperiode. Eigentijds zijn de grijs geverfde muren en open gevelbekleding van grijze, verticale geveldelen, hightech de lichtstraat tussen de oorspronkelijke woning en de aanbouw. De zichtbare constructiebalk geeft de woning een stoer, industrieel accent.

Door de restyling is de ruimtelijke indeling en lichtinval binnen goed. Verder lijken binnen en buiten nu een geheel door de vele ramen, gekozen tinten, bouwmaterialen, bestrating en het buitenmeubilair.

Categorie:
  • Verbouwen
  • Verbouw


  • Locatie: Nieuwe Niedorp
    Inhoud: 350
    Gebruiksoppervlak: 90
    Bouwwijze: houtskeletbouw
    Oplevering: 2010

    • bungalow verbouw
    • bungalow verbouw
    • bungalow verbouw

    Andere projecten